shape
live

FULLSTACK kurs

Fullstack kurs s fokusom na MERN aplikacije (MongoDB, Express, React, Node.js) namenjen je programerima koji žele naučiti kako da izgrade potpune web aplikacije koje kombiniraju klijentsku i serversku stranu.

Specifikacija kursa
hero

Praktičan rad

Pored teorije i učenja React-a ovaj kurs je baziran na praktičnom radu. Kroz praksu, polaznici će razvijati znanja i veštine potrebne za izradu MERN aplikacija.

Polaznici će imati priliku raditi na praktičnim projektima u svakom od koraka izrade MERN aplikacije, od čega će naučiti najbolje prakse u svakom od tih koraka. Radoš ima višegodinje iskustvo u radu sa najvećim svetskim kompanijama.

Na kraju ovog MERN kursa, polaznici će biti sposobni izraditi realne MERN aplikacije koje se mogu primeniti u realnom svetu.

about
React.js
Node.js

React u fokusu

Kurs sa fokusom na React je namenjen programerima koji žele naučiti kako da razviju složene korisničke interfejse za web koristeći React.

Kroz ovaj kurs, polaznici će se upoznati sa svim aspektima Reacta, uključujući JSX sintaksu, rad s komponentama i rad s React bibliotekama.

React.js
100%
Node.js
95%
Express, MongoDb
95%
Praktican rad
100%

Sneak peek

Zaviri u jedan od naših časova i vidi kakva je atmosfera.

Časovi su ineraktivni, opušteni i pametno koncipirani. Učenje je glavni fokus ali druženje je podjednako bitno.

Glavni i jedini uslov pohadjanja je pozitivan duh.

Studentska podrška

Ni jedno učenje nije lako. Preispitivanje sebe i svojih sposobnosti je nešto kroz šta svi prolazimo. Kao mladi developeri ta osećanja su deo svakodnevnice i jako je važno da naućimo kako da se sa time borimo. Mi smo ovaj problem prepoznali, kao i potrebu studenata da imaju sa kime mogu da pričaju i da se savetuju kako bi na najbolji način prevazisli “fazu”.

Sasha je član našeg tima koji se brine o tome da smo svi u dobrom raspoloženju i spremni za novi izazov.

about
Vežbe
Organizacija

Prijava za kurs

Najlakši način da se prijavite jeste da nam pošaljete mejl. Mi ćemo vam odgovoriti sa daljim instrukcijama.

Ako vas interesuje nešto više o samom kursu i imate pitanja možete uvek poslati mejl na itskolaprogramiranja@gmail.com ili da zakažemo vidjenje na Zoom-u ili Skype-u

Radujemo sa druženju i učenju.