shape
live

WEB DESIGN kurs

Pravljenje modernih web stranica počinjemo od samog početka. Ovo je kurs za koji ti nije potrebno predznanje i koji će te osposobiti da se nosiš sa problemima modernog web developmenta.

Specifikacija kursa
hero

Uvod u svet web programiranja

Zajedno sa Nikolom ćete početi, od samog početka, učenje web programiranja. Pored kodiranja web stranica Nikola dobro poznaje i grafički dizajn tako da ćete spojiti dva sveta koja idu zajedno. Nikola ima iskustva upravo i radu sa početnicima tako da naoružan strpljenjem uvešće vas u ovaj predivni svet programiranja

about
Design
HTML/CSS

Put programera

Ulazak u svet web programiranja ima jasan put. Tu je HTML kao osnovna struktura i CSS kao stilski jezik web stranice. Stvari se brzo komplikuju pa ćete se pripremiti i za napredne stvari koje vas očekuju na daljem putu (SASS, Responsive, Bootstrap, Flex, Grid)

Nakon svega moraćete da se upoznate i sa Git-om kako bi imali za početak svoj programerski portfolio.

Web design
100%
HTML, CSS, Responsive
100%
Bootstrap, SASS
100%
Git, GitHub
90%

Sneak peek

Zaviri u jedan od naših časova i vidi kakva je atmosfera.

Časovi su ineraktivni, opušteni i pametno koncipirani. Učenje je glavni fokus ali druženje je podjednako bitno.

Glavni i jedini uslov pohadjanja je pozitivan duh.

Studentska podrška

Nijedno učenje nije lako. Preispitivanje sebe i svojih sposobnosti je nešto kroz šta svi prolazimo. Kao mladi developeri ta osećanja su deo svakodnevnice i jako je važno da naučimo kako da se sa time borimo. Mi smo ovaj problem prepoznali, kao i potrebu studenata da imaju sa kime mogu da pričaju i da se savetuju kako bi na najbolji način prevazisli “fazu”.

Sasha je član našeg tima koji se brine o tome da smo svi u dobrom raspoloženju i spremni za novi izazov.

about
Vežbe
Organizacija

Prijava za kurs

Najlakši način da se prijavite jeste da nam pošaljete mejl. Svake srede i subote u 20h ćete dobiti poziv za Zoom gde ćemo se upoznati i odgovoriti na sva pitanja pre početka kursa.

Ako ste baš nestrpljivi i imate pitanja možete uvek poslati mejl na itskolaprogramiranja@gmail.com da zakažemo vidjenje na Zoom-u ili Skype-u.

Radujemo sa druženju i učenju.