shape
live

level up
fullstack kurs

Novi LIVE FullStack kurs. 4 meseca kodiranja projekata uživo. Frontend i backend zajedno. Na ovoj stranici su kratke informacije kursa i predavači. Za više pogledaj specifikaciju.

Specifikacija kursa
hero

Preko znanja i teorija do programiranja

Sve počinje sa dobrim razumevanjem osnovnih pravila programiranja. Teške stvari da razumemo na lak način i utabamo put za lakše razumevanje svega što nam dolazi u budućnosti. Dobro razumevanje objektnog programiranja je ključ da razumemo nove tehnologije kao što su Vue, React, Node, MySql, MongoDb. Sve ćemo zajedno proći i kroz druženje podići nivo znanja na zavidan nivo. Naravno konsultacije, saveti i vežbe su sastavni deo ovog workshopa kako u toku tako i nakon završetka.

about
Backend
FrontEnd

Fokus na znanje i logiku

Prva dva meseca ste sa mnom gde ćemo insistirati na razumevanju programskih jezika. Fokus je naravno JavaScript kao najpopularniji jezik ali to je samo naš alat za učenje programiranja.

Nakon FrontEnd dela prelazimo na Backend gde ćemo raditi i NodeJS i PHP radi boljeg razumevanja rada sa serverima.

Rad sa bazama fokusiracemo na MySql i MongoDb.

JavaScript,Vue
100%
PHP,Laravel,MySQL
95%
Node,MongoDb
95%
Terminal,Git,Github
90%

Studentska podrška

Ni jedno učenje nije lako. Preispitivanje sebe i svojih sposobnosti je nešto kroz šta svi prolazimo. Kao mladi developeri ta osećanja su deo svakodnevnice i jako je važno da naućimo kako da se sa time borimo. Mi smo ovaj problem prepoznali, kao i potrebu studenata da imaju sa kime mogu da pričaju i da se savetuju kako bi na najbolji način prevazisli “fazu”.

Sasha je član našeg tima koji se brine o tome da smo svi u dobrom raspoloženju i spremni za novi izazov.

about
Vežbe
Organizacija
about
ReactJs
Angular

Razvoj najmodernijih web aplikacija

Dva meseca će se usijati prsti gde ćete sa Radošem da pravite live web aplikacije. Sreća je što je Radoš sa nama pošto nam donosi iskustva sa projekata koji su radjeni za Amazon, Disney, OMV itd.

Fokus je naravno React ali sa Radošem možete raditi i Angular i razvoj mobilnih aplikacija

Posebno moje zadovoljstvo je činjenica da je Radoš polaznik prvog FullStack kursa pa će vas voditi i kako dalje da se postavite u velikom svetu programiranja do uspeha.

Unapredjenje veština

Praksa je ono što krasi drugi deo kursa. Kao što smo istakli fokus ce biti ReactJs ali ono što je jako bitno sa Radošem ćete podizati live projekte na Azure i Digital Ocean servere.

Pored toga upoznaćete se sa TypeScript-om i Angularom kao i sa razvojem modernih mobilnih aplikacija putem javascript-a.

Radoš trenutno polaže za Microsoft pa možete da naučite i vidite kako to izgleda.

ReactJs
100%
Angular
100%
TypeScript
95%
Serveri
100%

Prijava za kurs

Najlakši način da se prijavite jeste da nam pošaljete mejl. Mi ćemo vam odgovoriti sa daljim instrukcijama.

Ako vas interesuje nešto više o samom kursu i imate pitanja možete uvek poslati mejl na itskolaprogramiranja@gmail.com ili da zakažemo vidjenje na Zoom-u ili Skype-u

Radujemo sa druženju i učenju.