shape
live

Live kursevi i obuke

Obuke uživo. JavaScript na FrontEnd i BackEnd strani. Moderne aplikacije, serveri, baze podataka, mobilne aplikacije ...

Vidi obuke
hero

Advance NodeJS

Cena 2 x 140€

6 nedelja LIVE predavanja

Ovaj kurs je namenjen programerima koji već poseduju osnovno znanje JavaScript-a i žele da prošire svoje veštine. Kroz lekcije, praktične projekte i vežbe, dobićete dublje razumevanje asinhronog programiranja, optimizacije performansi i upotrebe naprednih biblioteka i alata. Kurs vam omogućava da pristupite najnovijim trendovima i tehnologijama u Node.js zajednici i da unapredite svoje veštine za izgradnju robustnih i visoko performantnih web aplikacija.

Upiši svoj mejl kako bi ti poslali kompletan program nastave.about
Node
  MongoDb  

MERN PRAKSA

Cena 2 x 140€

6 nedelja LIVE predavanja

"MERN PRAKSA" kurs je namenjen programerima koji žele da nauče kako da izgrade sveobuhvatne web aplikacije koristeći MERN stack. Kroz ovaj kurs, naučićete kako da integrišete ove tehnologije i razvijete modernu web aplikaciju od početka do kraja. Naučićete kako da dizajnirate i upravljate bazom podataka u MongoDB-u, razvijete serversku stranu aplikacije pomoću Express.js-a i Node.js-a, te implementirate dinamički korisnički interfejs koristeći React.js. Kroz praktične vežbe i projekte, dobićete praktično iskustvo u izgradnji sveobuhvatnih web aplikacija sa MERN stack-om. Ovaj kurs vam pruža kompletno znanje i veštine koje vam omogućavaju da se profesionalno bavite razvojem modernih web aplikacija.

Upiši svoj mejl kako bi ti poslali kompletan program nastave.about
Node
  React  

Fokus na znanje i logiku

6 nedelja ćemo insistirati na razumevanju programskih jezika. Fokus je naravno JavaScript kao najpopularniji jezik ali to je samo naš alat za učenje programiranja.

React je naš izbor kao FrontEnd biblioteka kako bi kasnije lakše savladali React Native i Next.js.

Nakon FrontEnd dela prelazimo na Backend gde ćemo raditi NodeJS radi boljeg razumevanja rada sa serverima.

Rad sa bazama fokusiracemo na MongoDb ([MySQL]).

JavaScript
100%
React
100%
Node.js
100%
MongoDb
95%

Sneak peek

Zaviri u jedan od naših časova i vidi kakva je atmosfera.

Časovi su ineraktivni, opušteni i pametno koncipirani. Učenje je glavni fokus ali druženje je podjednako bitno.

Glavni i jedini uslov pohadjanja je pozitivan duh.

Da se upoznamo

Ako ste baš nestrpljivi i imate pitanja možete uvek poslati mejl na itskolaprogramiranja@gmail.com da zakažemo vidjenje na Zoom-u ili Skype-u.

Radujemo sa druženju i učenju.