shape
live

FRONT/BACK kurs

Ovaj kurs ima jasan cilj. JavaScript na FrontEnd i BackEnd strani. Moderne aplikacije, serveri, baze podataka. Ako ti je cilj da postaneš master JavaScript-a onda je ovo kurs za tebe.

Specifikacija kursa
hero

Preko znanja i teorija do programiranja

Sve počinje sa dobrim razumevanjem osnovnih pravila programiranja. Teške stvari da razumemo na lak način i utabamo put za lakše razumevanje svega što nam dolazi u budućnosti. Dobro razumevanje objektnog programiranja je ključ da razumemo nove tehnologije. Sve ćemo zajedno proći i kroz druženje podići nivo znanja na zavidan nivo. Naravno konsultacije, saveti i vežbe su sastavni deo ovog workshopa kako u toku tako i nakon završetka.

about
JavaScript
  OOP  
about
Node
MongoDB

Moderne tehnologije

Node.js i MongoDb ćemo koristiti za razvoj skalabilnih i efikasnih web aplikacija. Pored Noda i MongoDB-a učićemo dizajn i arhitekturu samih aplikacija, rad sa API-ima i svim ostalim pratećim tehnologijama za moderan web razvoj.

Fokus na znanje i logiku

6 nedelja ste sa mnom i Dejanom gde ćemo insistirati na razumevanju programskih jezika. Fokus je naravno JavaScript kao najpopularniji jezik ali to je samo naš alat za učenje programiranja.

Nakon FrontEnd dela prelazimo na Backend gde ćemo raditi NodeJS radi boljeg razumevanja rada sa serverima.

Rad sa bazama fokusiracemo na MongoDb ([MySQL]).

JavaScript
100%
Objektno programiranje
100%
Node.js
100%
MongoDb
95%

Sneak peek

Zaviri u jedan od naših časova i vidi kakva je atmosfera.

Časovi su ineraktivni, opušteni i pametno koncipirani. Učenje je glavni fokus ali druženje je podjednako bitno.

Glavni i jedini uslov pohadjanja je pozitivan duh.

Studentska podrška

Ni jedno učenje nije lako. Preispitivanje sebe i svojih sposobnosti je nešto kroz šta svi prolazimo. Kao mladi developeri ta osećanja su deo svakodnevnice i jako je važno da naućimo kako da se sa time borimo. Mi smo ovaj problem prepoznali, kao i potrebu studenata da imaju sa kime mogu da pričaju i da se savetuju kako bi na najbolji način prevazisli “fazu”.

Sasha je član našeg tima koji se brine o tome da smo svi u dobrom raspoloženju i spremni za novi izazov.

about
Vežbe
Organizacija

Prijava za kurs

Najlakši način da se prijavite jeste da nam pošaljete mejl. Mi ćemo vam odgovoriti sa daljim instrukcijama.

Ako vas interesuje nešto više o samom kursu i imate pitanja možete uvek poslati mejl na itskolaprogramiranja@gmail.com ili da zakažemo vidjenje na Zoom-u ili Skype-u

Radujemo sa druženju i učenju.