shape
live

Live kursevi i obuke

Obuke uživo. JavaScript na FrontEnd i BackEnd strani. Moderne aplikacije, serveri, baze podataka, mobilne aplikacije ... Ako ti je cilj da unaprediš svoje znanje družimo se u martu.

Vidi obuke
hero

FullStack JavaScript

Cena 2 x 140€

6 nedelja LIVE predavanja

Sve počinje sa dobrim razumevanjem osnovnih pravila programiranja. Teške stvari da razumemo na lak način i utabamo put za lakše razumevanje svega što nam dolazi u budućnosti. Dobro razumevanje objektnog programiranja je ključ da razumemo nove tehnologije. Sve ćemo zajedno proći i kroz druženje podići nivo znanja na zavidan nivo. Naravno konsultacije, saveti i vežbe su sastavni deo ove obuke kako u toku tako i nakon završetka.

Upiši svoj mejl kako bi ti poslali kompletan program nastave.about
JavaScript
  OOP  

React Live Sessions

Cena 2 x 140€

6 nedelja LIVE predavanja

Ovaj kurs pruža praktično obuku putem live sesija, koje vode stručni instruktori. Kroz kurs, polaznici će dobiti sveobuhvatno razumevanje Reacta. Instruktori će voditi polaznike kroz praktične primere i projekte kako bi im pomogli da razviju veštine u kreiranju interaktivnih i dinamičnih web aplikacija. Prednosti live React obuke su interaktivnost i mogućnost postavljanja pitanja instruktoru u stvarnom vremenu. Osim toga, kurs pruža i pristup zajednici polaznika, gdje se mogu razmjenjivati iskustva, postavljati pitanja i podržavati jedni druge u učenju. Nakon završetka live React obuke, polaznici će biti sposobni samostalno kreirati React aplikacije, implementirati napredne funkcionalnosti i optimizirati performanse.

Upiši svoj mejl kako bi ti poslali kompletan program nastave.about
JS
  React  

Advance NodeJS

Cena 2 x 140€

6 nedelja LIVE predavanja

Ovaj kurs je namenjen programerima koji već poseduju osnovno znanje JavaScript-a i žele da prošire svoje veštine. Kroz lekcije, praktične projekte i vežbe, dobićete dublje razumevanje asinhronog programiranja, optimizacije performansi i upotrebe naprednih biblioteka i alata. Kurs vam omogućava da pristupite najnovijim trendovima i tehnologijama u Node.js zajednici i da unapredite svoje veštine za izgradnju robustnih i visoko performantnih web aplikacija.

Upiši svoj mejl kako bi ti poslali kompletan program nastave.about
Node
  MongoDb  

MERN PRAKSA

Cena 2 x 140€

6 nedelja LIVE predavanja

"MERN PRAKSA" kurs je namenjen programerima koji žele da nauče kako da izgrade sveobuhvatne web aplikacije koristeći MERN stack. Kroz ovaj kurs, naučićete kako da integrišete ove tehnologije i razvijete modernu web aplikaciju od početka do kraja. Naučićete kako da dizajnirate i upravljate bazom podataka u MongoDB-u, razvijete serversku stranu aplikacije pomoću Express.js-a i Node.js-a, te implementirate dinamički korisnički interfejs koristeći React.js. Kroz praktične vežbe i projekte, dobićete praktično iskustvo u izgradnji sveobuhvatnih web aplikacija sa MERN stack-om. Ovaj kurs vam pruža kompletno znanje i veštine koje vam omogućavaju da se profesionalno bavite razvojem modernih web aplikacija.

Upiši svoj mejl kako bi ti poslali kompletan program nastave.about
Node
  React  

Fokus na znanje i logiku

6 nedelja ćemo insistirati na razumevanju programskih jezika. Fokus je naravno JavaScript kao najpopularniji jezik ali to je samo naš alat za učenje programiranja.

React je naš izbor kao FrontEnd biblioteka kako bi kasnije lakše savladali React Native i Next.js.

Nakon FrontEnd dela prelazimo na Backend gde ćemo raditi NodeJS radi boljeg razumevanja rada sa serverima.

Rad sa bazama fokusiracemo na MongoDb ([MySQL]).

JavaScript
100%
React
100%
Node.js
100%
MongoDb
95%

Sneak peek

Zaviri u jedan od naših časova i vidi kakva je atmosfera.

Časovi su ineraktivni, opušteni i pametno koncipirani. Učenje je glavni fokus ali druženje je podjednako bitno.

Glavni i jedini uslov pohadjanja je pozitivan duh.

Studentska podrška

Nijedno učenje nije lako. Preispitivanje sebe i svojih sposobnosti je nešto kroz šta svi prolazimo. Kao mladi developeri, ta osećanja su deo svakodnevnice i izuzetno je važno da naučimo kako da se sa tim nosimo. Mi smo prepoznali ovaj problem, kao i potrebu studenata da imaju nekoga s kim mogu da razgovaraju i da se savetuju kako bi na najbolji način prevazišli tu "fazu".

Tihomir je član našeg tima koji se brine o tome da smo svi u dobrom raspoloženju i spremni za nove izazove.

about
Vežbe
Organizacija

Da se upoznamo

Ako ste baš nestrpljivi i imate pitanja možete uvek poslati mejl na itskolaprogramiranja@gmail.com da zakažemo vidjenje na Zoom-u ili Skype-u.

Radujemo sa druženju i učenju.